JOM CHAT


Nama watak dan perwatakan dalam novel-novel yang diletakkan di blog ini adalah rekaan dan imaginasi penulis semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia.Jika terdapat persamaan, itu hanyalah secara kebetulan sahaja.Harap maklum.Saturday, November 27, 2010

RIZ @ INNNOVATION & FAMILY FEST WITH PROTON EDAR(27/11/2010)


Foto Proton Edar @ Facebook
&
Muzlia @ Riz AngelsIni dia banner show  'Innovation & Family Fest 2010 Bersama Proton' @ Stadium Shah Alam yg berlangsung dari 7 pagi hingga 7 malam. Selain Riz, ramai juga artis-artis popular lain yg menjayakan show ini. Antaranya, Mila, Dafi, Meet Uncle Hussain, Dayang Nurfaizah, Amy Search, Amy Mastura, Maulana dan Farah AF2.. Tahniah Riz!!

 
Menurut Muzlia (Miss President Rizfc), Riz menyampaikan empat buah lagu iaitu Cinta Ini, Terima Kasih Cinta, KPSB(versi solo) dan Khilaf.Kemudiannya, menyampaikan lagu Menuju Puncak bersama bekas pelajar AF yang lain.. wah flash back ler pulak yek...huhuAksi Riz selepas show... aksi ape pulak nie Riz...heheNi dia orang kuat Rizfc.... thank you so much Muz untuk gambar-gambar yg cantik nie... Suka tengok penampilan Riz sekarang ....(dulu pun suker gak.... hehe)...  Tahniah kerana dapat terlibat dengan show besar under Proton Edar... Keep up the good work Riz!No comments:

Related Posts with Thumbnails