JOM CHAT


Nama watak dan perwatakan dalam novel-novel yang diletakkan di blog ini adalah rekaan dan imaginasi penulis semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia.Jika terdapat persamaan, itu hanyalah secara kebetulan sahaja.Harap maklum.Thursday, March 18, 2010

CONGRATS! RIZ~STACY@TOP 5 ANUGERAH INDUSTRI MUZIK AIM 17Info Budiey.com
Foto Murai.com, Gua.com, klubbkidd.com


Anugerah Industri Muzik ke-17 (AIM17) semakin hampir dan pada petang semalam satu sidang media telah diadakan di Dewan Tun Dr. Ismail, Pusat Dagangan Dunia Putra(PWTC) bagi mengumumkan senarai lima calon akhir yang layak bertanding untuk acara berprestij itu. Anugerah yang ditunggu-tunggu oleh seluruh warga industri muzik ini akan mempertandingkan 24 kategori kesemuanya dan semua yang layak dicalonkan adalah album dan single yang diterbitkan pada 1 Januari 2009 hingga 31 Disember 2009.

AIM17 akan menemui anda secara langsung dari Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra(PWTC) pada 2 Mei mulai jam 8.30 malam di saluran ntv7. Siaran langsung ini dibawakan bersama oleh Celcom, sebagai penaja utama serta rangkaian radio rasmi, Hot dan Fly FM. Bagaimanapun 4 episod Prelud AIM 17 akan bersiaran pada setiap Khamis bermula 8 April, jam 8.30 malam di saluran yang sama.

RIZ~STACY tersenarai sebagai antara 5 finalis bagi kategori berikut :

Persembahan Vokal Terbaik di Dalam Lagu (Lelaki)
Best Vocal Performance In A Song (Male)

Faizal Tahir - Bencinta
Hazami - Survivor
Jamal Abdillah - Tak Hilang Cinta Di Dunia
Riz - Kehilangan Kamu
Vince Chong - Buah Hati

Album Pop Terbaik
Best Pop Album

Tahajjud Cinta - Dato’ Siti Nurhaliza
CTKD - Dato’ Siti Nurhaliza & Krisdayanti
Dayang Live - Dayang Nurfaizah
Aku Stacy - Stacy
Kronologi Cinta - Vince ChongTahniah Riz & Stacy! All The Best!

No comments:

Related Posts with Thumbnails