JOM CHAT


Nama watak dan perwatakan dalam novel-novel yang diletakkan di blog ini adalah rekaan dan imaginasi penulis semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia.Jika terdapat persamaan, itu hanyalah secara kebetulan sahaja.Harap maklum.Tuesday, April 6, 2010

STAILISTA RIZ & STACYJom kita tengok gaya penampilan Riz dan Stacy pada majlis hiburan yg mereka hadiri dan baca komen ringkas wartawan Murai.com tentang 'style' mereka.

Koleksi musim bunga/panas hampir tiba, tapi Riz masih memakai 'trench coat' kala musim dingin. Walau apapun Riz masih tetap nampak bergaya ketika sidang media AIM 17 yang lalu.

Stacy mempunyai keistimewaan penampilan yang tersendiri dengan gaya berantai daripada rekaan Faris Iskandar ketika malam kemuncak ABPBH 2009 yang lalu.


**Suka baca komen positif wartawan tentang gaya penampilan Riz. Alhamdulillah, Riz nampak semakin berusaha untuk tampil kemas dan bergaya di majlis-majlis sebegini atau di dalam mana-mana 'event' sekalipun. Riz, terlalu banyak mata yg memandang anda. So, Keep it up Riz!

No comments:

Related Posts with Thumbnails