JOM CHAT


Nama watak dan perwatakan dalam novel-novel yang diletakkan di blog ini adalah rekaan dan imaginasi penulis semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia.Jika terdapat persamaan, itu hanyalah secara kebetulan sahaja.Harap maklum.Saturday, September 18, 2010

SALAM AIDILFITRI DARIPADA RIZ & STACYSalam Syawal Hari ke-9... jom kita baca ucapan ringkas hari raya daripada RIZ & STACY... sorry sebab lambat tepek kat sini...huhu..
"Assalamualaikum....

Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf di atas segala kesalahan saya secara sengaja mahupun tidak dan jikalau ada sekiranya tersalah bahasa..... maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki, Zahir dan Batin.

SELAMAT HARI RAYA....."


(Petikan ucapan ringkas hari raya daripada RIZ @ http://www.rizfc.forumotion.com/ )


Credit to RizAngels


 


"Stacy ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan selamat hari raya , maaf zahir dan batin..mohon maaf jika ada salah dan silap ya.... "


(Petikan daripada ucapan Stacy @ Facebook... Stacy Angie Full)


Selamat Hari Raya juga diucapkan untuk Riz & Stacy... cuti sakan diorang ye.. Stacy berkesempatan pulang ke Sabah dan Riz pulak dengarnya baru balik KL semalam... beraya sakan di kampung.. menurut Miss Presiden Rizfc,  Cik Muzlia yg berkunjung ke rumah keluarganya di Kampung Padang Kunyit, Grik, Perak tu... Riz steady je melayan tetamu walaupun penat...


Riz bersama peminat ciliknya... anak sedara Miss Pres.. sukenya dia dapat duit raya dari abang Riz yek ..huhu

Photo by Muzlia @ RizAngels***Psst ... "Riz... ada fans kat Riz~Stacy Zone ni nak duit raya .... akak tolong sampaikan je... hehehe.."
No comments:

Related Posts with Thumbnails